2019’da Gidebileceğiniz En Ucuz Seyahat Noktaları

2019’da gidebileceğin en ucuz seyahat noktalarını listelemeye kalktığımızda oldukça fazla seçenek ön plana çıkıyor. Görülecek çokça şehir, gezilecek çokça ülke söz konusu…2019’da gidebileceğin en ucuz seyahat noktalarını listelerken, hem uçak bileti hem de konaklama ve benzeri giderler açısından bir değerlendirme yaptık. Yılın hem en gözde rotalarını, hem de en bütçe dostu alternatiflerini bir araya getirdik. İşte yılın en gözde, en ucuz seyahat noktaları…

1-Berlin

en ucuz seyahat berlin

Hem ulaşımı kolay, hem Avrupa’da yer alması sebebi ile ucuz uçak bileti bulmak mümkün. Üstelik konaklama alternatiflerinin fazlalığı da unutulmamalı. Bu yüzden Berlin 2019’da gidebileceğin en ucuz seyahat noktaları arasında yer alıyor. Henüz gitmediysen, bu şehre bayılacağını da belirtelim.

2-Barselona

Barselona hangi ziyaretçisinin gönlünü çalmadı ki? Öyle güzel bir şehir ki, unutamazsın. Tüm bu güzelliği, güzel insanları, muhteşem iklimi ve sıcak atmosferi ile insanın gönlünü çalarken, uygun fiyatlar ile seyahat edilebilecek bir rota olması da gözden kaçmıyor. 2019’da gidebileceğin en ucuz seyahat noktalarından birisidir kendisi.

3-Amsterdam

Avrupa’da olması sebebi ile ulaşımın hem kolay hem de ucuz olduğu bir seyahat alternatifidir.
Amsterdam’a gitmek için ise her mevsimi tercih edebilirsiniz. Eğlenceli, kalabalık ve keyifli bir yolculuk
olacaktır bu. 2019’da gidebileceğin en ucuz seyahat noktalarından biri olarak listede üçüncü sırada
yer almaktadır.

4-Prag

Sanata, mimariye ve müziğe tutkun olanların şehri Prag, en ucuz seyahat rotalarından biri olmakla birlikte, tarih ve sanatla dolu keyifli zaman geçirme fırsatı sunmaktadır. Bu yüzden 2019’da gidebileceğiniz en ucuz seyahat noktaları listesinde sağlam bir yer edinmiştir. Her zaman en ucuz hem de keyifli bir gezi rotası olarak listelerde yer edinir.
Prag’da alışveriş ise Türkiye’den giden bir gezgin için kaçırılamaz bir fırsat. Prag’a bir seyahat planlıyorsanız Kurumsal Turist‘in Prag’da alışveriş hakkında yazdığı yazıyı mutlaka okumalısın! Prag’ta alışveriş bu kadar uygunken Prag’a giderken seyahatinizi Glocalzone‘a ekleyip para kazanmama ihtimalin çok düşük. O yüzden Prag seyahatinizden cebiniz dolu dönmek istersen kesinlikle Glocalzone’a seyahat detaylarını eklemelisin!

5-Üsküp

Hem yakın, hem bizden, hem de keyifli bir rotadır Üsküp. 2018’de olduğu gibi 2019’da gidebileceğin en ucuz seyahat noktalarından biri olduğu unutulmamalı. Henüz görmediysen ise son derece bizden ve sıcak bir şehir olan Üsküp’ü görmelisin.
Umarız bu yazımızdan sonra 2019’daki planlarını yapmaya başlamışsındır! Son olarak Glocalzone ailesi olarak bir Glocalzone kullanıcısı için pahalı seyahat noktasının bir problem olmadığını hatırlatmak istiyoruz. Hadi seyahat detaylarını Glocalzone‘a ekle ve seyahat ederken kazanmaya başla! Gezdikçe kazan, kazandıkça gez!

Diğer yazıları da beğenebilirsin

Amerika’dan Daha Ucuza Alabileceğiniz 15 Ürün