Dünyadaki En Ucuz iPhone Xs Nerededir? Nasıl Satın Alınır?

Apple dünyadaki en büyük şirketlerden biri ve iPhone ise dünyanın en iyi akıllı telefonu. Dünyada 700 milyon kişi iPhone kullanıyor ve bu gerçekten büyük bir sayı. Marka da telefon da harika fakat fiyatlarının herkesi mutlu ettiğini söyleyemeyiz. Yeni iPhone fiyatları ülkeden ülkeye farklılık göstermekle birlikte oldukça yüksek.Fakat endişe etmeyin, Glocalzone ailesi seni en ucuz iPhone Xs ile tanıştırmak için burada!
Her şeyden önce, öncelikle iPhone Xs fiyatlarında ülkeler arasında neden bu kadar fark olduğunu anlamalıyız. Ükelerde kargo ücretlerinden pazarlama bütçelerine kadar farklılık gösteren birçok ücretlendirme söz konusu. Ayrıca ülkelerin farklı KDV yönetmelikleri de bu fiyatları iki katına çıkarabiliyor. Seni daha fazla detaylara boğmadan en ucuz iPhone Xs listemize geçelim!

İşte iPhone Xs’in en fazla fiyata satıldığı 5 ülke:

5) Rusya – $1345

4)Polonya — $1352

en ucuz iphone xs


3) İtalya – $1389


2) Türkiye – $1872

1) Brezilya – $2161 

 İşte iPhone Xs’in en ucuz fiyata satıldığı ülkeler:

5)İngiltere-$1310

4) Arap Birleşik Emirlikleri – $1152

3) HONG KONG —  $1100

2) Japonya – $1000

1) Amerika – $1000

Peki, en ucuz iPhone Xs’i hangi ülkede bulabileceğini öğrendin peki nasıl alabilirsin? Brezilya’da ya da Türkiye’de yaşıyorsan Amerika’dan bir iPhone Xs almak daha ucuza gelecektir, tabi planlanmış bir Amerika seyahatin varsa… Eğer yukarıdaki ülkelere seyahat etmek gibi bir planın yoksa Glocalzone‘u kullanarak gezginler aracılığıyla hemen sipariş edebilirsin.

Diğer yazılarımızı da beğenebilirsin

Amerika’dan Daha Ucuza Alabileceğiniz 15 Ürün

en ucuz iphone xs glocalzone