Seyahat Ederken Para Kazanmanın Yolları

Seyahat etmek birçok insanın hayalidir. Bazıları yola çıkar bazıları ise hayal etmeye devam eder. Bunun en büyük sebebi seyahat tutkunlarının en kötü düşmanı seyahat bütçesi. Bir seyahat tutkunu için tam zamanlı bir iş zorlayıcı bir serüven. Fakat seyahat bütçesi ile ilgili tüm kaygılarını bir kenara bırak çünkü seyahat bütçesi için endişelenen gezginlerimize iyi bir haberimiz var; seyahat ederken para kazanmanın birden çok kolay yolu var!

Seyahat Fotoğrafçılığı

seyahat ederken para kazanma fotoğrafçılık

Seyahat fotoğrafçılığı diğer yollara kıyasla seyahat ederken para kazanmanın en kolay yolu değil. Maalesef gelir de asla garanti edilemez. Ancak tüm o manzaraları düşünün dünyada birçok güzellik saklı ve senin gördüğün bu güzelliklere tanık olmak isteyen binlerce insan var. Seyahat ederken para kazanmak isteyen bir seyahat meraklısı için güzel birkaç kadraj büyük bir fırsat olabilir.

Influencer Olmak

Sizin de bildiğiniz gibi günümüzde seyahat ederken para kazanmanın en popüler yollarından biri de sosyal medya. Dünya’yı gezen milyonlarca kişiyle deneyimlerini paylaşarak para kazanan çok sayıda Instagram fenomeni görebilirsin. Dünyanın saklı güzelliklerini görmek isteyen çok insan var. Sadece ilham verici kareler paylaşmayı dene ve insanların peşinden gelmesine izin ver!

Bavulundaki Boşlukları Kazanca Çevirmek

Seyahat ederken ekstra para kazanmanın en kolay yolu ise Glocalzone! Bavulunu çok fazla eşyayla doldurmayın ve yola çıkın. Yapman gereken tek şey Glocalzone’a seyahat eklemek ve Glocalzone kullanıcılarının senden talep ettikleri ürünleri dönüş yolunda onlara getirmek. Nasıl çalıştığına dair daha ayrıntılı bilgi için web sitesini ziyaret edin!

Evini Gezginlere Kiralamak

Seyahat ederken evini kiralayabilirsin. Eğer yolculukta isen kendi evine ihtiyacın yok. Piyasaya bir göz attığın da, evini kiralayarak seyahat bütçeni ne kadar rahatlatacağını görebilirsin. Oldukça şaşıracaksın!  Airbnb gibi sitelerden gezginlere evini kiralayabilir ve sadece bunu yaparak hayallerindeki yolculuğa çıkabilirsin!

Uçuş Millerini Nakite Çevirmek

Seyahat etmeyi seviyorsun! Seyahatlerinden biriktirdiğin millerin yanmadan, millerini satarak kazanç sağlayabileceğini biliyor muydun?

Pointship, üyeler arası mil/puan paylaşımına imkan sunan, uygun fiyatlı seyahat etmek isteyenlerle birikmiş millerini değerlendirmek isteyenleri buluşturan bir mobil aplikasyon. Üyelik ücretsiz, ödüllerini satmak için yapman gereken millerini Pointship’te listelemek ve sana yönlendirilecek uçak bileti siparişlerini beklemek! Uçak bileti siparişlerini kendi millerin ile düzenleyerek tamamla ve kazan! Pointship’i hemen BURADAN indirebilirsin.

Yolculuk Boyunca Uzaktan Çalışmak

Startuplarda veya küçük dijital markalar ile SM yöneticisi, pazarlamacı, içerik üretici gibi bazı pozisyonlarda uzaktan çalışabilirsin. Bu sayede evinde veya İtalya’daki bir kafede para kazanabilirsin. Arada hiçbir fark yok! Belki İtalya’da üretkenliğini daha çok artabilir tabiki! Ayrıca, blog yazmak, seyahat ederken para kazanmanın en iyi yollarından biridir. Seyahat blogları ile iletişime geç ve onlar için yol hikayeni yaz. Bu pazarda gerçek deneyimin ücreti oldukça fazladır

İngilizce Öğretmeni Olmak

İngilizce öğretmek hem dünyayı dolaşmanda hem de yerel halka karışmanda oldukça kolaylık sağlar. Turistik turlar yerine yeni kültürlere girmeyi seviyorsan, hayalinizdeki hayatı yaşamak için İngilizce öğretmeni olmayı düşün. Ayrıca, seyahat ederken para kazanmanın diğer yollarından daha fazla gelir garantili.

Diğer yazılarımız da ilginizi çekebilir

Macaristan’dan ne alınır?