Yerinde Duramayan Bir Gezgin: Gezgin Ağaç

Sizi hayallerini gerçekleştiren ve yerinde duramayan cesur bir gezginle tanıştırmak istiyoruz! Sosyal medyadaki ismi ile Gezgin Ağaç! Gonca Duyan! Cesur gezginimiz yıllar geçtikte büyüyen çekirdek ailesi ile birlikte rotasını çoğumuzun çekindiği bir çok destinasyona çevirmiş. Keşfedilmişler listesinde Hindistan ve Singapur gibi ilginç seyahat noktaları var.

Aslında hikayesi genç yaşta yeni yerler keşfetmenin ve maceradan maceraya koşmanın tadını aldığında başlamış. Daha sonra yogayla tanışan gezginimiz tüm yoga severlerin hayali olan Hindistan’da 1 sene yaşama imkanı bulmuş. Birçok insanın gitmekten çekindiği Hindistan’da geçen koca bir serüvenden sonra yerinde duramayan gezginimiz sevgili eşi ile birlikte bambaşka 3 ülkede daha yaşamış Singapur, Malezya ve Tayland! Tüm maceralarını anlattığı bir girince içinden çıkamayacağınız bir blog sitesi de var!

Gezgin Ağacımızın hayatına tatlı kızı Maya girdiğinde sizce keşfetmekten vazgeçmiş midir?

Tabiki hayır! Bir çocukla seyahat etmenin imkansız olduğunu düşünen okuyucularımız mutlaka Gezgin Ağaç ve kızının hayatına bir göz atmalı. Çünkü ufak gezginimizden maceraya koşmakla ilgili ders alabiliriz. Küçük yaşta annesi ve babasıyla birçok yer keşfetmiş ufak gezginimizin çok da güzel bir hayali varmış! Tüm aile şu an bu harika hayali gerçekleştirmekle meşguller!

Dünya’yı bir karavanla gezmek mi?

Evet, herkesin içinde bir yerde kurduğu bu hayal Maya’nın da en büyük hayaliymiş. Üstelik gezerken hasta çocuklara yardım etmek istiyormuş. Galiba iki gezgin ebeveyne sahipken bu hayale ulaşmak çok da zor olmamalı!

Öyle ki gezgin ailemiz bu hayali gerçekleştirmek için bir araba alıp karavana dönüştürmeye başlamışlar bile. Bu süreci tüm ailenin emek vererek yapması yolun ne kadar güzel olacağını bize gösterir gibi. Şimdiden birkaç ufak gezintiye başlamışlar bile! Üstelik tüm bu maceralı süreci Youtube kanallarında takipçileri ile paylaşıyorlar!

gezgin ağaç

Umarız yolları umduklarından daha güzel geçer ve her gün keşfetmeye devam ederler ! 🙂

Gezginimizin ve bu tatlı ailenin her anına şahit olmak için: Gezgin Ağaç Instagram hesabı ve Blog 🙂

Karavan’la Dünya’yı gezmeye adım adım yaklaştıkları sürece tanıklık etmek için: Youtube Kanalları ve Instagram Hesapları

Diğer yazılarımıza da göz atın!

Almanya’dan Kesinlikle Almanız Gereken Ürünler