Ülke Ülke iPhone 12 Fiyatları

iPhone 12 serisi ülkemizde satışa çıktığından beri teknoloji severlerin dilinden düşmedi. Gerek performansıyla gerek tasarımıyla gerekse fiyatıyla zirvedeki yerini korudu. En ucuz iPhone 12’yi nereden alabileceğinizi düşünenlerdenseniz bu yazımız size yol gösterebilir!

Japonya’dan Belçika’ya, Dubai’den Almanya’ya kadar iPhone 12 fiyatlarını sizin için listeledik. Kim bilir belki bu yazımız bir sonraki seyahat rotanız için bir ilham kaynağı olur ✈️

Iphone 12 fiyatları

Bu liste sayesinde en ucuz Iphone 12 nerede sorusuna cevap bulabilirsiniz.

Glocalzone ile istediğiniz ülkeden gezginler aracılığıyla Iphone 12 getirebilirsiniz.

Hemen Glocalzone’u kullanın ve Iphone 12’nize kavuşun!

Başlamadan önce son bir not: Listeyi iPhone 12 64GB modelini baz alınarak hazırladık!

En ucuz Iphone 12 nerede?

Türkiye

Listenin başına kendi ülkemizi koyarak başlayalım. Türkiye, ne yazık ki iPhone 12 alabileceğiniz en pahalı ülkeler arasında yer alıyor. 64GB kapasiteli iPhone 12, Amerika’da $699 fiyat etiketine sahip. Türkiye’de ise iPhone 12’nin fiyatı $1260 civarlarında.

Yunanistan

Komşumuz… Kültürel benzerlikleriyle bizi andıran güzel Akdeniz ülkesi Yunanistan’da ise fiyatlar biraz daha düşük. iPhone 12’nin Yunanistan fiyatı $1160 sularında geziyor.

Yunanistan Iphone 12 fiyatı

Italya

Yolumuza Akdeniz sahillerinden devam edelim. Avrupa’nın tarihi kalesi İtalya’da iPhone 12 fiyatları $1005 civarında geziyor. Yani aşağı yukarı €939.

Ingiltere

Genelde Ingiltere, yurt dışından telefon almak isteyenlerin ilk kapılarından biri konumundadır. İngiltere’de 23 Ekim’de satışa sunulan iPhone 12’nin fiyatı $830 yani £679.

İngiltere iphone fiyatları konusunda diğer Avrupa ülkelerine göre ucuzluk gösterebiliyor fakat Türkiye’deki kur değişimlerinden kaynaklı olarak İngiltere Iphone 12 fiyatı bizler için çok da uygun bir durumda değil.

Belçika

Belçika Iphone 12 fiyatı

Belçika’ya seyahat edenlerin sıkça duyduğu bir soru: “Gelirken çikolata getirir misin?”. Fakat Belçika Iphone fiyatları konusunda diğer ülkelere göre daha uygun durumda olduğu için belkide çikolata yerine Iphone 12 istemek hiç de hatalı olmaz. Çikolata diyarından $870‘a iPhone 12 alabilirsiniz.

Almanya

Türkiye’den en çok seyahat edilen ülkelerden birisi Almanya. Mutlaka seyahat eden birini bulabileceğiniz nadir ülkelerden. Almanya’da iPhone 12 fiyatları ise $862 bandında.

Birleşik Arap Emirlikleri

Son dönemlerin yıldızı Birleşik Arap Emirlikleri. Dubai Iphone 12 fiyatı konusunda geçtiğimiz senelerde uygun bir rakamdayken son fiyat değişimleri ile tekrardan pahalı ülkeler kategorisine girmiştir. En ucuz iPhone 12 listesinde $888 fiyat etiketiyle Dubai Iphone 12 fiyatı konusunda gerilerde 🐪

Japonya

Teknolojinin yıllardır değişmeyen başkenti Japonya, $698 fiyat etiketiyle en ucuz iPhone 12’ye sahip ülkelerden birisi. Kültürel bir gezi planlamak için büyük bir fırsat 🍜

Japonya Iphone 12 fiyatları konusunda diğer ülkelere göre çok elverişli durumda. Bu durumda eğer Japonya’ya gidemiyorsanız Glocalzone üzerinden Japonya’ya giden bir gezgin ile getirtebilirsiniz. Hemen deneyin!

Not: Bu fiyatlar TheMacindex üzerinden alınmıştır.

Yurt dışından iPhone 12 Nasıl Alırım?

Eğer yakın zamanda bir seyahat planın yoksa ve iPhone 12’yi satın almak istiyorsan Glocalzone ile sipariş verebilirsin!

Seyahat planın varsa valizinde bir iPhone 12’lik yer açsan iyi olur, çünkü Glocalzone ile seyahat ederken para da kazanabilirsin!

Hemen Glocalzone’u dene!