Yurt Dışında Ucuz Olan Ürünler

Aslında hepinizin merak ettiği bir konu: Yurt dışında ucuz olan ürünler. Özellikle bazı markalar uyguladıkları bölgesel stratejiler sebebiyle aynı üründe farklı fiyatlar belirleyebiliyor. Eğer yakın zaman da bir seyahat planlamıyorsan üzülmeyin! Glocalzone‘la istediğin ürünü yurt dışından sipariş edebilirsin. Eğer seyahat edeceksen para kazanabilirsin. Gel bu markaları ve ürünlerini daha yakından inceleyelim.

1. GAP

Yurt dışında ucuz olan ürünler diyince ilk akla gelen örneklerden biri GAP olmalı. Amerika’ya gidip bu markanın t-shirt ve hoodielerini almayan çok az kişi vardır. Türkiye’de t-shirtleri 30-150 TL, hoodileri 100-250 TL’ye fiyat bulan bu marka, Amerika’da ortalama 15 dolar, fakat şanslıysan outletten 6 dolara da satın alabilirsiniz.

2. Tommy Hilfiger

Diğer yurt dışında ucuz olan ürünler listemizde Tommy Hilfiger var. Çanta ve ayakkabılarının yanısıra t-shirt, hoodie, jeans gibi ürünleri de vardır. Çantaları Amerika’da ortalama 20-30 dolar olup, Türkiye’de bu fiyat 300 TL’den başlamaktadır. Erkekler için uygun fiyatlı hediye arıyorsan Tommy Hilfiger’dan cüzdan bakabilirsin.

3. Sleek

yurt dışında ucuz olan ürünler sleek

Yurt dışında ucuz olan ürünlerden bir diğeri makyaj ürünleridir. Ingiltere‘de 2 tane büyük drugstore var. Bunlardan ilki Boots diğeri ise Süperdrug. Hemen hemen her yerde ve her semtte mevcutturlar. Sleek, dünyaca ünlü kozmetik markalarından biridir. İngiltere’de ise sadece Süperdrug‘ta bulunan bir markadır.

Özellikle far paletleri çok kaliteli olup 7 pound gibi bir rakama satılır. Türk Lirasına çevirdiğimizde bu rakam yine Türkiye’deki fiyatın altındadır. Allıkları da çok güzeldir ve 5 pounda satın alabilirsin. Bunun yanı sıra kaş ürünleri de oldukça ünlüdür.

4. Samsonite

Amerika’da Ross ve Marshall mağazaları uygun fiyatlı ürünler bulabileceğiniz yerlerden biridir. Şehir merkezinde bulunan bu mağazalara ulaşım da oldukça kolaydır. Eğer valiz arayışında isen Ross mağazalarına mutlaka uğra. Türkiye’de 300$ olan Samsonite valizi cadde üstünde 150$, kendi outlet mağazasında 120$ Ross’da ise 75$ gibi ucuz fiyatlarla satın alabilirsin.

5. The North Face

Outdoor ürünlere ilginiz varsa Colombia ve The North Face gibi markaların ürünleri genelde Türkiye’ye oranlar yüzde 20 – 25 daha uygundur. Haftanın belirli günlerinde yapılan indirimlere denk geldiysen o zaman daha da ucuza satın alabilirsin. Örneğin Türkiye’de en az 80$ olan The North Face polar sweati 30$ gibi bir fiyata bulabilirsin.

6. Bourjois

Bourjois markası, drugstore’un Chanel’i olarak bilinmektedir. Bu marka maalesef ülkemizden çekilmiştir. Ürünlerini hem Süperdrug ta hemde Boots’ta bulabilirsiniz.

Ten ürünleri ve fondotenleri popülerdir ve fiyatları 10 pound civarındadır, rujları da aynı şekilde özellikle velvet serisi. Rujları ise 6-7 pound arasıdır. Bunun yanında maskaraları ve ojeleri de çok güzeldir.

Eğer sen de bir seyehat tutkunuysan Glocalzone’a hemen katıl, hem seyahat et hem kazan!

Diğer yazılarımızı da beğenebilirsin

Duty Free Nedir? Duty Free’den Ne Satın Alınabilir?