iPhone 11 Nasıl Satın Alınır?

Teknoloji devi Apple, iPhone 11’i 10 Eylül 2019’da düzenlenen lansman ile tanıttı. Türkiye’ye gelmesiyle yüksek fiyatla satışa sunulan iPhone 11’i Glocalzone ile kolaylıkla Amerika’dan getirtebilirsin. iPhone 11 nasıl satın alınır anlatacağız ama ilk önce iPhone 11’in özelliklerine şöyle bir göz atalım.

iPhone 11’in Özellikleri

  • IOS 13’ü kutudan çıkaran ilk iPhone olması.
  • Üçlü kamera kurulumuna sahip ilk iPhone olması.
  • Bugüne kadar iPhone’un sahip olduğu en büyük pile sahip.
  • iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile birlikte piyasaya sürüldü.

Özellikle, uzun süredir Apple analisti Ming-Chi Kuo raporda da belirtildiği gibi hem 5.8 hem de 6.5 inç iPhone’larda (iPhone 11 Pro ve 11 Pro Max) üçüncü bir arka lens bulunuyor. Yeni lensin ultra geniş açılı olması da iPhone 11’in piyasaya sürülmeden önce çıkan tahminleri doğruluyor!

Çeşitli renk seçenekleriyle göze oldukça hitap eden iPhone 11, bizlere fotoğraf anlamında gelişmiş bir deneyim sunuyor. Saniyede 60 kare 4K video çekebiliyor ve görüntüyü yakınlaştırdığınızda ses de otomatik olarak yaklaşıyor! iPhone 11, gece çekilen fotoğrafların çok karanlık olma sorununa da gece modu ile çözüm getiriyor. Daha aydınlık fotoğrafları çekme vakti!

Face ID özelliğiyle yorulmadan kilidini açabileceğin iPhone 11, 30 dakikaya kadar 2 metre derinlikte suya dayanaklı. Daha kolay ve güvenilir kullanımı olan iPhone 11’e sen de sahip olabilirsin!

iPhone 11 nasıl satın alınır?

Gelelim en merak edilen diğer soruya: iPhone 11 nasıl satın alınır? iPhone 11’in fiyatlarını dolar üzerinden göstermek istedik. Çünkü Türkiye’deki satış fiyatları Amerika’daki satış fiyatlarının çok daha üzerinde. E hadi o zaman sana yeni iPhone’u yurt dışından nasıl isteyebileceğini anlatalım.

1-Glocalzone’u hala indirmediysen buraya tıkla ve hemen indir.

2-Glocalzone’daki gezginlere talep gönder.

3-Talebini kabul eden gezginlerle detaylarda anlaş ve uygulama üzerinden ödemeni yap!

4-Merak etme Glocalzone sen ürününü teslim alana kadar ödemeni güvende bekletecek.

5-iPhone’unu teslim al ve bu gelişmiş teknoloji sende de olsun!

Not: Hala bu adımları uygulamak sizin için zorsa belki de Glocalzone 101 yazımızdan yardım almak isteyebilirsiniz.