En ucuz Tarte Kapatıcı Nerede Satılıyor?

On yıldan uzun bir süre önce, güzellik meraklısı Maureen Kelly girişimci ruhunu kanalize etti. Ve Tarte markası ortaya çıktı.
New York’un kalbinde başlatılan Tarte, gerçekten işe yarayan sağlıklı,  çevreye duyarlı güzellik ürünleri sunan, renkli bir markadır.Bu yüzden Tarte, doğaya zarar vermeden, yüksek performanslı saf, canlandırıcı içeriklerle dolu ürünleriyle meşhurdur. Hayvanlar üzerinde test yapmayan ender kozmetik markalarındandır.Tarte kapatıcı, güzellik gurularının en sevdiği kapatıcılardan biridir.

Ve tüm katran ürünleri parabenler, mineral yağ, flatlar, sodyum lauril sülfat, triklosan ve sentetik maddeler olmadan formüle edilir.Tarte, ödüllü allıklardan ve dudak tonlarından, çığır açan Amazon kili ve maracuja cilt ürünlerine kadar, kadınların içinde ki gerçek gücü ortaya çıkarmaya odaklanmıştır. Bu tam kapatıcılık vaad eden, aynı zaman da  vegan olan ürün 30 farklı renk tonuna sahip. Kapatıcı kremsi bir yapıdadır.

Tüm kusurları kapatan ve kontur / vurgulayıcı olarak ikiye ayrılan bu kapatıcı ile kusursuz bir mat görünüm elde edebilirsiniz. Kremsi, yapısından dolayı cildinizde pul pul bir görüntü veya kırışıklık oluşmaz. Mango tohumu ve shea yağı içeriğiyle cildinizi besler ve aydınlık bir görünüm verir.

Tarte Shape Tape kapatıcı, yerli ve yabancı birçok blogger ve youtuber’un favorileri arasında yer alıyor.Kullandıktan sonra bunun nedenini anlamak mümkün. Çok az bir miktarı dahi tüm göz altını kapatmaya yetiyor. Kalıcılığı oldukça yüksek olan bu ürün övgüyü hak ediyor.Türkiye’de satışı yok.

Fiyatı oldukça yüksek. Ancak yüksek performanslı ve uzun süre kullanabileceğiniz bir kapatıcı arıyorsanız tam sana göre! Fakat endişelenmeyin Glocalzone ailesi seni en ucuz Tarte kapatıcı ile tanıştırmak için burada!

7. Birleşik Arap Emirlikleri – $40.58

6. Avustralya – $37

5. Dubai – $34.58


4.Hindistan – $34.39

3.İngiltere – $30.12

2. Amerika –  $27

1.Portekiz – $22

Her ülkenin farklı yaşam standartları var. Dolayısıyla, aynı ürün için farklı lokasyonlarda farklı fiyatlar belirlenebiliyor.Artık, en ucuz Tarte kapatıcıyı nerden alacağını öğrendin. Peki nasıl alabilirsin? Eğer yakın zaman da planladığınız bir yurtdışı seyahatin yoksa Glocalzone‘u kullanarak gezginler aracılığıyla hemen sipariş edebilirsin. Eğer gezginsen, gezerken para kazanabilirsin.