En Yeni Playstation 5 Oyun Fiyatları (PS5 Oyun Fiyatları)

Bu senenin, yani 2020 yılının, son aylarında çıkacağı duyurulan Sony Playstation 5 ve yeni nesil oyun konsolları haklarında yayınlanan oldukça az bilgiye rağmen bir hayli ses getirmiş durumda. PS5’in performans bilgilerinden tutun, yeni nesil oyun konsolu olan DualShock 5’in bilim-kurgu filminden fırlamış tasarımı oyun meraklılarının iştahını çoktan kabartmış durumda. Ülkemizde ise PS5’in duyurulması ile birlikte akıllardaki en büyük soru PS5’in ve Playstation 5 oyun fiyatları aralığının ne kadar olacağıdır. En yeni PS5 oyun fiyatları hakkında ise ülkemizdeki konsol oyunu fiyatlandırmasını düşündüğümüzde ilk başta olumlu şeyler söylemek zor olsa da bu makalenin sonunda sana fırsat niteliğinde bir alternatif sunduğumuzu göreceksin!

            Ücretleri hakkında resmi açıklama olmasa da, PS5’in lansmanı ile birlikte göz kamaştırıcı birçok oyun birlikte sunulacak. Bu oyunlar Madden 21, EA Sports NHL 21, Moonray, Gothic Remake, MicroMan, Nith’O Infinity Reborn, Observer System Redux, Path of Exile 2, Outriders, 10.PsyHotel, Quantum Error, Rainbow Six Quarantine, Rainbow Six Siege, Redo! Enhanced Edition, A Rat’s Quest: The Way Back Home, Battlefield 6, Chorus, Cygni All Guns Blazing, Dauntless, DiRT 5, Dragon Age 4, Dying Light 2, FIFA 21, Godfall, Gods & Monster, Scarlet Nexus, Sniper Elite 5, Soulborn, Starfield, The Lord of the Rings Gollum, The Sims 5, Ultimate Fishing Simulator 2, Vampire The Masquerade Bloodlines 2, Warframe, Watch Dogs Legion, WRC 9 ve çıkma ihtimali olan Destiny 2, The Elder Scrolls VI, Call of Duty: Modern Warfare/Warzone oyunları PS5 ile birlikte kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ancak bu oyunların çıkış ücretleri merak konusu. Türkiye için ise hem ürünlerin çıkış ücreti hem de ülkemizdeki fiyatı ayrı önem taşımakta.

            PS5 ve PS5 oyun fiyatları henüz resmi bir açıklama ile duyurulmadı, ancak elimizdeki verilere göre birtakım tahminler yürütmek mümkün. Sony’nin bir önceki ürünleri olan PS4 pro ve PS4 slim modellerine kıyas eder PS5 fiyatını önceki yazımızda tahmin etmeye çalışmıştır. En yeni PS5 oyun fiyatları konusunu inceleyecek olursak, bu oyunların çıkış fiyatının yeni PS4 oyunlarından daha yüksek olacağını söyleyebiliriz. Örneğin Assassin’s Creed Valhalla, 2018 yılında çıkan Assassin’s Creed Odyssey’den sonraki ilk Assassin’s Creed oyunudur. Hem PS4 hem de PS5 platformlarıyla uyumlu olacağı söylenen bu oyunun, PS4 platformunda yavaş çalışması beklenirken, PS5’in rahatlıkla çalıştırması öngörülmektedir. PS5 platformu için satışa çıkacağı ücret ABD’de $59 seviyesindedir. Ülkemizdeki kur farkı ile bu oyunun ücretinin 360-420₺ aralığında olabilmesi mümkünken gümrük ve tüketim vergileriyle birlikte 500₺’yi geçmesi beklenmektedir. Ancak Glocalzone ile ABD’den Türkiye’ye seyahat edecek gezginlerle dilediğin PS5 oyununu getirtebilir ve en yeni PS5 oyunlarını ABD’deki fiyatı üzerinden elde edebilirsin. Ayrıca Playstation 5 ve Playstation 5 oyunlarına ilk sen sahip olmak istiyorsan, aşağıdaki formu doldurup ön sipariş lsitemize kaydolabilirsin!

Glocalzone’u kullanmak ise çok basit:

  1. Glocalzone uygulamasını AppStore veya Google Play’den indirebilirsin.
  2. Uygulama üzerinden Glocalzone gezginlerine talebini ilet
  3. İsteğini kabul eden gezginlerle detaylarda anlaş ve uygulama üzerinden ödemeni yap.
  4. Gezgin ülkene dönüp ürünleri teslim edene kadar ödemen Glocalzone güvenli hesabında güvende olacak.

İşte bu kadar Glocalzone ile Playstation 5’e ilk sen sahip oldun!

Glocalzone’u İndirmek İçin Tıkla!