Playstation 5 Kaç Para Olacak & PS5 Nasıl Alınır?

PlayStation 5 , kısa adıyla PS5, Sony’nin yeni nesil PlayStation’ı. Sızdırılan birtakım görüntülerden ve paylaşılan performans bilgilerinden anladığımız kadarıyla da bir hayli ses getirecek! Yeni nesil DualShock 5 konsollarının kullanılacağını bildiğimiz bu cihazın , PS5 tahmini fiyat ve çıkış tarihi bilgisi ise merak konusu. PlayStation 5 kaç para olacak ve bu ürünü en erken nasıl temin ederiz sorularının cevabını bu içerikte bulabileceksin.

         Birbirinden heyecanlı oyunları barındıracak oyun listesi ile Playstation 5’in tahmini fiyatının ne kadar olacağı oldukça merak edilen bir konu. Öncelikle söylemek gerekir ki, henüz PS5 fiyatı için açıklanmış resmi bir veri yok. Dolayısıyla Playstation 5 kaç para olacak sorusuna ancak bir tahmin yürütebiliriz. Sony’nin son çıkardığı ürünler olan PS4 Pro ve PS4 Slim $399’dan satışa çıkarılmıştı. Bu cihazlara göre PS5’in daha yüksek bir ücretten satışa çıkarılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak resmi fiyatı $500 civarında olacaksa da Türkiye’de bu ücretin 7.000₺-8.000₺ aralığında olması kaçınılmaz gözüküyor. Ancak bu durum seni hemen karamsarlığa sürüklemesin, PS5’i ABD’deki çıkış fiyatıyla almak da mümkün! Aşağıda detaylarına yer verdiğimiz Glocalzone sana bu imkanı sunuyor.

            PlayStation 5 çıkış tarihine gelecek olursak, Sony’nin “Holiday 2020” açıklamasını ele almamız gerekir. 2020 yılının son aylarını ifade eden bu resmi açıklama, bir aksilik çıkmazsa PS5’in Ekim ile Kasım ayları arasında satışa sunulacağını belirtiyor. Bu durumda PS5’i elde etmek için 2020’nin sonunu beklemen gerekecek. Ancak bu tarihler ürünün ABD’de satışa sunulacağı tarihi belirtiyor. PS5’in Türkiye’ye gelmesi Aralık ayını, hatta ürün lansmanı gecikirse daha geç bir tarihi bulabilir. Yukarıda kısaca değindiğimiz Glocalzone sayesinde ürünü ABD’deki lansman fiyatıyla elde edebileceğin gibi yine ABD’deki erken çıkış tarihiyle bu ürüne ilk sen sahip olabilirsin. Glocalzone uygulaması seni ABD’den Türkiye’ye seyahat edecek gezginlerle tanıştıracak ve alışverişi tamamen güvenceli hale getirecek. Şimdiden Glocalzone üzerinden ön siparişini verebilir veya tüm güncellemelerden haberdar olmak için ön sipariş listesine kayıt olabilirsin.

Glocalzone’u kullanmak ise çok basit:

  1. Glocalzone uygulamasını AppStore veya Google Play’den indirebilirsin.
  2. Uygulama üzerinden Glocalzone gezginlerine talebini ilet
  3. İsteğini kabul eden gezginlerle detaylarda anlaş ve uygulama üzerinden ödemeni yap.
  4. Gezgin ülkene dönüp ürünleri teslim edene kadar ödemen Glocalzone güvenli hesabında güvende olacak.

İşte bu kadar Glocalzone ile Playstation 5’e ilk sen sahip ol!

Diğer yazılarımızı da beğenebilirsin

Amerika’dan Daha Ucuza Alabileceğiniz 15 Ürün

playstation 5 kaç para