Pandme ile Aradığın Ürünün Sana En Uygun Olanını Bul!

Daha önce satın almış olduğun ürünü satın aldıktan sonra, daha ucuzu ile karşılaştığın oldu mu? Yaptığın onlarca araştırmaya rağmen zarar etmek seni üzdü mü? Bu sorulara cevabın evet ise, senin için bu zorlu araştırmayı yapacak ve aradığın ürünün sana en uygun şeklini sunacak bir çözümümüz var! Price&me. Kendilerini “Kişisel Alışveriş Asistanı” olarak tanımlayan Price&Me,kısaca Pandme, kullanıcılarına vakit kazandırmakla kalmıyor onların ceplerini de düşünüyor.

Peki Pandme nasıl çalışır?

priceandme.com üzerinden karşına çıkan ilk sayfada “Bana ürün öner” butonuna tıkladığında birkaç soru ile karşılaşacaksın. Bu sorulara verdiğin cevaplar, Pandme’nin sana en uygun ürünün belirlenmesinde faydalı olacak.

Aradığın ürün için belirlediğin bütçen, arzu ettiğin renk vb. Özelliklerin sorulduğu soruları cevaplamanın ardından, dakikalar içerisinde Pandme yapay zekasının ve ürün seçim danışmanlarının desteği ile hazırlanmış bir mail alacaksın. İşte bu kadar! Senin zevklerine ve bütçene göre ayarlanmış sana en uygun ürünler!

Pandme’nin sana özel avantajları neler?

Pandme’nin senin gibi alışveriş yapan insanlara sunduğu en büyük avantaj, bu avantajın sadece sana özel hazırlanmış olması. Siteye üye olarak devam ettiğinde, online alışveriş hesaplarını da profiline ekliyorsun. Bu noktadan itibaren Pandme, hesaplarındaki kuponları, indirimleri, kampanyaları bir araya getirerek sadece sana özel olarak belirlenmiş fiyatları hesaplar. Bunun yanı sıra nasıl alışveriş yaptığına, kullandığın ödeme yöntemlerine göre ekstra Price&Me indirimli fiyatlarla buluşmanı sağlıyor.

Pandme’nin fırsatlarla dolu dünyasını tanımak için hemen bu linkten kişisel alışveriş asistanın ile buluşabilirsin!

Glocalzone <> Pandme İş Birliği

Kişisel alışveriş asistanı Pandme, aradığın ürünü %30 oranında daha ucuza alabilmen için sana tabiki de Glocalzone’u öneriyor. Türkiye’deki e-ticaret sitelerinin yanı sıra, Pandme kullanıcıları, Glocalzone’un onlara sunduğu yurt dışı alışverişinden de faydalanabilecek. Dünyanın her yerinden ürün sipariş edebilmek daha da kolaylaşsın diye, Pandme üzerinden aratılan ürünlerde Glocalzone tercih eden kullanıcılar “Pandme50” kupon kodu ile özel indirimden faydalanabilir.

Diğer yazılarımızı da beğenebilirsin

Amerika’dan Daha Ucuza Alabileceğiniz 15 Ürün

pandme