Amerika’dan Ne Alınır: 15 Özel Ürün

Alışveriş denince hayalleri süsleyen ülke: Amerika! Amerika’dan ne alınır merak edenler için bu yazımızda 15 ürün listeledik.

Her yıl sayısız ürünü ithal ettiğimiz bu ülkede yok yok! İthal edebilsek de Türkiye’de işin içine giren vergiler ve kur farkları bazı ürünlere ulaşmamızı zorlaştırıyor. Çoğu ürüne çok daha pahalı bir fiyattan erişebiliyoruz ya da burada satışa sunulması çok daha uzun süreler alıyor. Dahası, bazısının ülkemizde satışı dahi olmayabiliyor.

Eğer Amerika seyahatin varsa ve kafanda “Amerika’dan ne alınır” sorusu varsa cevabı bu yazımızda! Amerika gezinden kazançlı çıkmak istersen Glocalzone’a ücretsiz üye olup ürün getirerek para kazanabilirsin. Bunun için tek yapman gereken uygulamayı indirip üye olmak ve seyahat tarihini girmek.

Peki bu ürünlere erişebilmek için tek yol Amerika’ya gitmek mi? Hayır, Glocalzone ile Amerika’ya seyahat etmene gerek kalmadan da istediğin ürünü getirtebilirsin. Bu sayede sadece “Amerika’dan ne istenir”i düşünmen bile yeterli olur.

Amerika'dan Ne Alınır
Amerika’dan Ne İstenir?

Bu yalnızca Amerika için değil, arayıp da bulamadığın ya da fiyatından dolayı alamadığın tüm ürünler için geçerli. Yakın zamanda yurt dışına çıkmayacaksan da Glocalzone sayesinde Türkiye’de arayıp da bulamadığın, bulup da yüksek fiyatından dolayı alamadığın ürünlere çok daha rahat ulaşman mümkün!

Linke tıklayarak uygulamayı indir, Amerika’dan gelen Glocalzone gezginlerinden ürününü talep et! Hadi, şimdi Amerika’dan ne alınır sorusunun cevabını 15 ürün ile birlikte keşfedelim.

Amerika’dan Ne Alınır?

Söz konusu Amerika olunca teknolojiye ağırlık verdik. Tabii listenin altlarında kozmetik, tekstil ve takviye gıda önerilerimizi de görebilirsiniz.

Daha fazla kozmetik ürün fikri için Amerika’da ucuz olan kozmetik markaları yazımıza, daha fazla tekstil önerisi için de Amerika’da ucuz olan giyim markaları yazımıza göz atabilirsiniz.

Gamerlar Toplansın!

“Gamers first” dedik ve önce oyunseverleri mutlu edecek ürün önerilerinde bulunduk. Gündemden uzaklaşmak ve farklı evrenlere adım atmak isteyenler için Amerika’dan alabileceğiniz en iyi oyun ekipmanlarını bir araya getirdik.

1) Meta (Oculus) Quest 2

oculus quest 2

Gerçeklik hissini sanal dünyaya taşıyan VR gözlüğü Oculus Quest 2 ile sen de gerçek bir oyun oynama deneyimi yaşamak ister misin? Üstelik Türkiye’de fiyatı yüksek olmasına karşın Amerika’ya seyahat edecek bir gezginimizden isteyeceğin Oculus Quest 2 sadece 399,99 $. Yeni adıyla Meta Quest 2 olan bu ürün Amerika’dan ne alınır sorusunun ilk cevabı olabilir.

2) PlayStation 5

playstation 5

En iyi oyunları oynamak isteyenlerin vazgeçilmezi PlayStation 5 de ülkemize ulaşana kadar fiyatı katlanan ürünler arasında. Türkiye’deki yüksek fiyatına rağmen bu ürüne ulaşmak ve stoklarda bulmak neredeyse imkansız!

Amerika’da ise ulaşmak oldukça kolay. Tek yapman gereken Glocalzone üzerinden Amerika’dan Türkiye’ye seyahati olan bir gezginimize talep yollamak!

PlayStation 5 sahiplerinin en çok oynadığı oyunlardan birisi olan Far Cry 6‘e göz atmayı unutma. Amerika’dan ne istenir sorusu artık kafanda soru işareti olarak kalmamıştır umarız.

3) Nintendo Switch

nintendo switch

Ev eğlence sistemine entegre ederek de kullanabileceğiniz bu ürün tam da oyun düşkünleri için! Cepte taşınabilir olmasıyla öne çıkan Nintendo Switch Amerika’da yalnızca 295 $’a satılıyor. Bu eşsiz ürüne Glocalzone üzerinden bir gezginimizle rahatça sahip olabilirsin.

Amazon Müdavimlerine

4) Kindle

amazon kindle

Yepyeni bir okuma deneyimine Amazon Kindle ile adım at! 

Bu eşsiz Amazon ürünü, su geçirmez özelliği, x2 hafızası ve yepyeni renkleriyle, özellikle kitapseverlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Yeni modellerini Türkiye’de bulmak çok zor olabiliyor. Ama üzülme! Güvenli ödeme sistemi ve Glocalzone gezginleri ile bu ürüne kolayca ulaşabilirsin.

Kindle hakkında daha fazla bilgi edinmek için ise bu linke göz atabilirsin.

5) Amazon Fire TV Stick 

Fire TV Stick

Amerika’da olup Türkiye’ye gönderimi olmayan ve çok talep edilen diğer bir Amazon ürünü ise Fire TV Stick. Bu ürünü yalnızca 49,99$’a Amerika’dan Türkiye’ye seyahat eden bir gezginimizden talep edebilir, tüm favorilerini Netflix, YouTube, HBO, … ve daha fazlasından izlemenin tadını çıkarabilirsin.

6) Echo Dot (3rd Gen)

Amerika'dan ne alınır?

Şu an Amerika’daysan yaşadın, Amazon tarafından satılan bu ürüne 29,99$’a sahip olman mümkün. Ne demek yine Türkiye’ye gönderim yok?

Glocalzone’un sınırsız dünyasında böyle sınırlara yer yok! Amerika’ya kendin gidemiyorsan bu çok özel ürüne bir gezginimiz sayesinde Amerika’dan getirtebilirsin.

Teknoloji Devleri Burada Buluşuyor!

Teknoloji dünyasının çoğu lider şirketine Amerika ev sahipliği yapmakta, bu da demek oluyor ki elektronik cihazların çoğu en az vergiyle ilk olarak Amerika’da piyasaya sürülüyor. Amerika’dan ne alınır dendiğinde akla zaten ilk Apple ürünleri gelmiyor mu?

Apple ürünleri bu ürünlerin başında geliyor. Eminiz ki sen bu ürünleri çok yakından tanıyorsun fakat biz yine de senin için bir kez daha sıralayalım.

7) Macbook Air 

macbook air

İnanılmaz derecede hafif ve ince olan yeni Macbook Air şimdi daha güçlü! Geliştirilmiş Retina ekranı, yeni Magic Keyboard’u, Touch ID özelliği, performans hızını iki kat arttıran işlemcileri ve daha fazla depolama kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. Uzun pil ömrüyle gün boyu rahatlıkla kullanabileceğin bu Mac’i her yere kolayca taşıyabilirsin! 

8) iPad Air

Amerika'dan ne istenir :Apple Ipad Air

iPad Pro da çıktığı ilk günden beri yok satıyor. Amerika fiyatı $799’dan başlarken Türkiye fiyatı maalesef çok yüksek. Bu nedenle iPad Pro Amerika’dan daha ucuza alabileceğin en iyi ürünlerden biri.

9) iPhone 13

Iphone 13
iPhone 13

Bu dönem kimsenin ağzından düşmeyen o cihaz: iPhone 13. Farklı renk seçenekleri ile bu sezonun gözdesi oldu kendisi. iPhone 13 ile çekilmiş filmler ve dizilere bile şahitlik ettik bu dönem! Başka söze gerek yok bizce.

Mükemmel Anları Yakalamak İsteyenlere

10) GoPro HERO10 Black

En çok tercih edilen aksiyon kameraları arasında yer alan GoPro, HERO10 Black modeliyle yurt dışından getirtmek için en ideal ürünlerden birisi. Çünkü çok çok daha ucuz!

Amerika’da $349.98 değerinde olan bu ürün aksiyon severlerin vazgeçilmez ürünü. Eğer Türkiye’deki uçuk fiyatlar seni bu ürünü almaktan alıkoyuyorsa, hemen uygulama üzerinden şu linki ekleyerek satın alabilir, bir gezginle konuşarak bu ürünü getirtebilirsin!

11) Sony FE 24mm F2.8 G Lens

Sony FE 24mm F2.8 G Lens
Sony FE 24mm F2.8 G Lens

Meraklıları için kamera lensleri, hiç şüphesiz ki en önemli fotoğraf makinesi aksesuarları arasına girmektedir. Sony marka bu lens ise son derece modern görünümlü, yüksek çözünürlüğü sayesinde, manzaralar ve grafikler için mükemmel kompakt pozlar çekmenizi sağlıyor. Bu ürünün Amazon.com fiyatı ise $598.

Amerikadan ne alınır mı diyorsun hala? O zaman bir de Kozmetik ve Giyim ürünlerine göz atalım.

Amerika’dan Kozmetik ve Giyim Ürünleri Almadan Sakın Dönme!

Amerika’dan ucuza alabileceğin en harika ürünler tabii ki elektronik ürünlerle sınırlı değil: kozmetik, kıyafet ve ayakkabı cennetine merhaba de! En havalı markaların, koleksiyonların ilk piyasaya sürüldüğü yer genellikle Amerika olur. Türkiye’ye gelene kadar üzerinden 1-2 ay geçer , hiç gelmeyebilir veya öyle bir vergiyle gelir ki alamazsın.

Bloggerların hayatımıza soktuğu birçok kozmetik markasının Türkiye’de inanılmaz fiyatlara satılması bu durumu özetliyor. Bu yüzden Amerika’dan dönerken kendine yapacağın en büyük iyilik bol bol ünlü markaların ayakkabı, kıyafet ve kozmetik ürünlerinden satın alıp bavuluna koyman olacaktır. İşte bu markalardan bazıları:

12) The Ordinary

the ordinary ürünleri

Nemlendiricileri ve tonikleriyle pek çok insanın beğenisi kazanan The Ordinary, ülkemizde bazı yerlerden temin edebileceğimiz kozmetik ürünlerinden biri. Eğer The Ordinary ürünlerine denemek istiyor ancak Türkiye’deki fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorsan Glocalzone üzerinden Amerika seyahati olan bir gezginimizden isteyebilirsin.

13) Fila

fila ayakkabı

Yukarıdaki ayakkabısı ile bir anda ünü artmış olan marka Amerika’nın göz bebeklerinden. Fila’nın bu ikonik ayakkabısı Amerika’dan daha ucuza alabileceğin ürünlerin en havalısı. Türkiye’de çok fazla replikası bulunan bu ürünü Amerika’dan kafanda soru işareti olmadan getirt!

14) Champion

champion hoodie

Champion Sweatshirtleri resmen ikon haline geldi. Türkiye satışlarını bulmanın çok zor olduğu bu ürünü talep eden çok insan bulunmaktadır.

İşte bu güzel sweatshirtler Amerika’dan ne alınır soruna verilebilecek en iyi cevaplardan birisi. Glocalzone ise evden çıkmadan Champion’dan alışveriş etmek için en iyi adres. 

15) Supplementler

Supplements
Supplements

Sporcular burada mı? Spor yaparken birkaç küçük yardımcı dosta ihtiyacın oluyor ama bu dostlar Türkiye’de biraz pahalı mı? Durum senin için de böyle ise ihtiyacın olan supplementleri Amerika seyahatinden almayı unutma. Üstelik Türkiye’de fazla alternatif olmadığını da biliyoruz. Amerika seyahati senin için uzaksa aşağıdaki linke tıklayarak, Amerika’dan gelen gezginlerden bu ürünü kolaylıkla isteyebilirsin!

Eğer bu ürünleri çok sevdiysen ve Amerika’ya seyahat etmene daha çok varsa, hepsini gezginler aracılığıyla Glocalzone‘dan sipariş edebilirsin.