Amerika Seyahatimden Nasıl $1.200 Kazandım?

Amerika seyahatini nasıl kazanca çevireceğini Glocalzone ile birden çok kez kazanç sağlamış bir gezginin hikayesi ile öğrenmek ister misin? İşte Ümit’in Glocalzone deneyimi;

Ablamın yaşadığı Amerika’ya yıllardır sıkça seyahat etmeme rağmen eşimin Amerika’da doğum yapmaya karar vermesi ile seyahatlerim artmıştı. Bu sıralarda bir arkadaşımdan sohbet esnasında Glocalzone’u duyup telefonuma indirdim. Daha önce böyle bir uygulama duymamam ve seyahatimi kazanca çevirme fikri bana oldukça heyecanlı gelmişti. Arkadaşımın yönlendirmesi ile seyahat detaylarımı uygulamaya ekledikten sonra ilk talepler gelmeye başladı.

amerika seyahati

İlk gelen talepler arasında; sporcu besinleri, Amazon Ürünleri, VR gözlük, Laptop ve Kozmetik ürünleri vardı. Bazılarını bulmak ve taşımak çok kolay olmasa da kazanacağım miktar beni mutlu ettiği için hemen kabul edip pazarlığa başladım. Alıcılar ödemeleri yapınca siparişleri aldım ve bu ürünleri getirdim, alıcılar ile yüz yüze görüşüp ürünleri verdim. Glocalzone hesabıma parayı aktardığında bu seyahatimden yaklaşık $300 kazanmıştım.

Amerika seyahatinden dönüşte…Bavul sayımız biraz fazla😃

Her ne kadar Glocalzone’u arkadaşımın önerisi ile indirmiş olsam da ödeme süreci ile ilgili aklımda soru işaretleri vardı. Alıcı ile anlaştıktan sonra yapılan ödemenin onayını görmem ve ürünleri teslim ettikten kısa süre sonra ödemenin hesabıma aktarılması içimi tamamen rahatlattı. 

Doğum sürecine yaklaşmamız ile birlikte Amerika’ya tekrar eşimin yanına gittim. Bu sefer de seyahatimi Glocalzone’a ekleyip seyahatim süresince gelen siparişleri yanıtladım. Doğum telaşı arasında Glocalzone’dan istenen siparişleri almak beni biraz yorsa da bu kez de oldukça karlı bir dönüş seyahati olduğu diyebilirim. Bu seyahatimden de dönüşte $900’a yakın kar sağladım. Tüm seyahatlerimden toplamda $1200 kazandım. Yani özetle ikinci gidişimde Amerika’daki bütün masraflarımı çıkarıp üstüne de cebimde fazladan parayla döndüm.

Amerika Seyahatimden getirdiğim birkaç ürün

Ben bundan sonraki her seyahatimi Glocalzone’a eklemeye devam edeceğim. Sen neyi bekliyorsun?

Diğer yazılarımızı da okumak isteyebilirsin

Almanya’dan Kesinlikle Almanız Gereken Ürünler