Sınırsız Dünya’ya Adım Atanlar | İşte 2019’da Yurt Dışından Aldıklarımız!

2019’da Glocalzone’un sınırsız dünyasına adım atan 100.000’den fazla üyemiz ile sınırsız dünyamızı daha da genişlettik! İşte 2019’da Yurt Dışından Aldıklarımız!

2019’ta Sınırsız Dünya’ya adım atanlar olarak ne mi yaptık? Dünyanın 10 farklı yerinden 1000 farklı ürün getirttik, en çok istediğimiz dünyanın öbür ucundaki ürünlerimize Glocalzone ile kavuştuk!

İşte 2019’da yurt dışından istediklerimiz;

Tarçın ve Vitamini🐱😍

Tarçın’a merhaba deyin! Kendisi Glocalzone’un en minik kullanıcılarından. 😍 Tarçın’ın yaşadığı minik bir rahatsızlığa iyi gelebilecek gıda takviyesi maalesef ki Türkiye’de satılmıyordu. Ailesi Glocalzone’a ulaştıktan sonra Amerika’dan gelen gezginimiz sayesinde aradığı gıda takviyesini Tarçın’a ulaştırdık! 🤓Tarçın onu çok seven ailesi ile iyileşme yolunda 🐾 Gezginimize ve Tarçın’ı çok seven ailesine teşekkür ederiz. Tüm minik dostlarımıza onları her an düşünen güzel bir aile dileriz! ♥️

Amazon Echo Dot | Vefa🎶

Aslında birkaç tane almak istediğim Amazon Echo dot 3rd Generation Türkiye’de satılmıyordu bile. Glocalzone’u ilk duyduğumda aklıma gelen ilk şey hemen birkaç tane Amazon Echo sipariş etmek oldu fakat sistemin güvencesini tam bilemediğim için bir tane ile denemek istedim. Güvenli ödeme sistemi ile ürünümü almazsam para iadesi yapıldığını bilmek içimi çok rahatlattı. Sanırım kız arkadaşıma da 1 tane alacağım. Teşekkürler!

Amazon Kindle Paperwhite | Taylan📘

Bir akademisyen olarak okumak en büyük gerekliliklerimden biri. Son zamanlarda kağıt tüketiminin artmasının doğurduğu olumsuzlukları fark edince kendime bir e-reader almaya karar verdim. Kindle almak için ufak bir araştırma yapınca ne yazık ki Türkiye’de satılmadığını fark ettim. Birkaç online sitede satılsa da fiyatları Amerika ve Almanya’ya göre oldukça pahalıydı. Glocalzone’u daha önce de duymuştum ve denemek istiyordum. Kısmet Kindle’aymış. 🙂 Almanya’dan oldukça uygun fiyata getirttim. Elinize sağlık!

Instax Mini | Ekin 🤩📷

Uzun süredir sosyal medyada insanlara ilham verebilecek içerikler üretmeye çalışıyorum. Fotoğraflarımı çekerken kullanmak istediğim Instax Mini ne yazık ki Türkiye’de bir öğrencinin kolaylıkla karşılayamayacağı bir fiyata satılıyordu. Glocalzone ile bir gezginden isteyerek hızlıca Instax Mini’ye kavuştum. Glocalzone ekibine ve tatlı gezginime teşekkür ederim. Şimdi Instagram düşünsün😎

MSI Gaming Laptop | Mustafa 👨‍👦🎮👾

Oğlum tam bir oyun hastasıdır. Bu sene oğlumun doğum gününde çok istediği oyun bilgisayarı MSI Titan’ı almak için Türkiye’deki fiyatlara göz atıyordum. Fiyatlara bakınca bir bilgisayara bu komik fiyatları veremeyeceğimi anladım. Glocalzone’u daha önce eşim makyaj malzemesi getirmek için kullanmıştı fakat o zamanlar bir güvenli ödeme sistemi yoktu. Güvenli ödeme sisteminin geldiğini de öğrenince hemen Almanya’dan dönen bir gezginden MSI’ı istedim. Türkiye fiyatı verdiğim fiyatın yanında daha da komik kaldı. Bilgisayarı aldığında oğlumun yüzündeki gülümseme de unutamayacağımız anılarımızdan biri oldu. 🙂

Analog Kamera | Fatmanur😎

Tam bir vintage hastasıyım . Birkaç senedir de eski fotoğraf makinelerini topluyorum fakat ne yazık ki Türkiye’de vintage seçenekleri çok az. Daha önce yurtdışı seyahatlerimde birçok vintage ürün almıştım ve seyahatlerim sırasında ekstra kazanç sağlamak için Glocalzone’u kullanmıştım. Bu kez de çok istediğim bu eski makinayı Glocalzone ile sipariş ettim.

Narciso Parfüm | Feride 🛍

Nefes problemlerimden dolayı birçok parfüm beni rahatsız ediyordu fakat Narciso beni en rahat hissettiren kokulardan biriydi. Türkiye fiyatları inanılmaz derecede artınca alamamıştım. Arkadaşım Glocalzone’dan sipariş etme fikri ile gelince önce biraz tereddüt ettim. Paramın ürünü teslim almadan karşı tarafa verilmediğini duyunca hemen sipariş verdim ve parfümüm sapasağlam elime ulaştı. Glocalzone ekibine sevgiler!

Airpods | Ateş 🕺🏼🎶

Telefonumu ilk alırken Airpodları da beraberinde almıştım. Müzik dinlemeyi çok sevdiğim için her yere taşıdığım Airpodları kaybetmiştim. Bir cihaza yeni para harcadığım için bütçem biraz kısıtlıydı. Daha önce seyahatlerimde kullandığım Glocalzone’u bir kez de alışveriş için kullanmaya karar verdim. Airpods’umu çok daha ucuza Amerika’daki bir gezginden istedim.

DJI Osmo Pocket | Efe 🎥

Takipçilerim için Youtube’da içerik üretirken bütçeme uygun birçok ürün denedim. Benim için kullandığım ürünlerin taşınabilir olması kolaylık açısından önemliydi. Bu yüzden Dji Osmo Pocket ilk çıktığında beni çok heyecanlandırdı ama Türkiye’ye henüz gelmemişti. Bir forumda gördüğüm tavsiyeler üstüne Glocalzone’dan sipariş verdim. Bu kadar iyi bir ürünü Türkiye’ye gelmeden almak beni sosyal medyada bir adım öne taşıdı diyebilirim.

Çizgi Roman Figürü | Furkan 🦹🏻‍♂️

Çocukluğumdan beri sevdiğim çizgi romanların figürlerini topluyorum. Bu işe bayadır gönül verdiğim için artık nadir parçaları da toplamaya başladım. Fakat Türkiye bu anlamda oldukça eksik. Yurtdışından istediğinizde de uçuk kargo fiyatından dolayı alamıyorsunuz. Glocalzone bu anlamda bana ilaç gibi geldi hem istediğim ürünü güvenli bir şekilde getirtebiliyorum hem de saçma sapan kargo fiyatlarını ödemekten kurtuldum. Elimdeki figürde Glocalzone’daki gezginlerden istediğim son ürün. Gezginime de Glocalzone ekibine de teşekkürler!