Almanya’dan Ne Alınır: 10 Özel Ürün

Avrupa turlarının vazgeçilmez rotası Almanya! Birbirinden farklı çok sayıda ürünü kolayca bulabileceğin bu alışveriş dünyasından etkilenmemek imkansız. Almanya seyahatinden eve elin boş dönmeyeceğine biz eminiz.

Peki Almanya’dan kesinlikle almanız gereken ürünler nelerdir?

Aşağıda senin için Almanya’dan alabileceğin ve 10 üründen oluşan bir liste hazırladık.

Bu ürünleri almak için Almanya’ya gidemiyorsan Glocalzone üzerinden Almanya’dan gelen bir gezgin ile getirtebilirsin!

Almanya’dan Hangi Ürünler Alınır?

Almanya denince akla ilk teknoloji geliyor. Biz de bu yüzden yazımıza Almanya’dan alabileceğiniz teknoloji ürünleriyle başladık. Devamında da kozmetik ve çikolata önerilerinde bulunduk. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre istediğiniz kategoriden istediğiniz ürüne göz atabilirsiniz.

Almanya’dan Ne Alınır: Teknoloji Ürünleri

Almanya'dan ne alınır
Almanya’dan ne alınır

Almanya’da gezerken çok sayıda teknoloji mağazasına rastlaman oldukça olası. Teknoloji ürünlerini çok daha ucuza ve uygun fiyata almak isteyenler için Almanya, en çok tercih edilen ülkeler arasında yer almaya devam ediyor.

Almanya’dan teknoloji ürünü satın almak isteyenlerin ilk baktıkları yerler arasında ise Amazon, Saturn ve Mediamarkt bulunuyor. Siz de Almanya’dan alışveriş yapacaksanız Almanya Tax Free Hesaplama sayfamıza göz atarak ne kadarlık bir KDV iadesi alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Peki Almanya’dan ne alınır?

Amazon Almanya Ürünleri

1. Amazon Kindle Paperwhite (8GB)

Almanya'dan ne istenir : Kindle

Kindle’ın Almanya fiyatı: €129.99

Kindle’ın yeni versiyonu, daha pürüzsüz ve ince! Ayarlanabilir renk sıcaklığı, 10 haftaya kadar süren pil ömrü gibi özellikleri sayesinde Kindle, en çok tercih edilen e-kitap okuyucular arasında olmaya devam ediyor.

Dahası, parlak güneş ışığında bile gerçek kağıtta olduğu gibi okumanı sağlıyor ve  ayarlanabilir ekran renk sıcaklığı sayesinde aynı zamanda göz dostu. Eğer sen de e-kitapsız yapamıyorsan, seyahatinde Almanya’dan ne alınır diye düşünüyorsan Kindle’ı listeye eklemeyi unutma!

Yakın zamanda Almanya’ya gitmeyeceksen ama Kindle’sız da yapamam diyorsan, Glocalzone sayesinde Almanya’dan seyahat eden gezginlerle istediğin Kindle’a kavuşabilirsin. Almanya’dan ne istenir diyorsan bizce Kindle kesinlikle istenir!

2. Amazon Fire TV Cube

Almanya'dan ne alınır: Fire tv cube
Amazon Fire TV Cube

Fire TV Cube Almanya fiyatı: €119.99

Şimdiye kadarki en güçlü Fire TV ile tanış. Artık evlerde uzaktan kumanda kavgasına son dedirten Amazon Fire TV Cube sayesinde en sevdiğin içerikleri kendi sesinle kontrol edebilirsin.

“Yok artık!” dediğini duyar gibiyiz, sana kesinlikle katılıyoruz. Ama Almanya’dan bu ürünü almadan sakın gelme, birimiz bu kadar iddialı bir ürünü acilen test etmeli.

3. Fire TV Stick 4K with Alexa Voice Remote

Amazon Fire TV Stick
Amazon Fire TV Stick 4K

Fire TV Stick 4K Almanya fiyatı: €59.99

Kumandadan vazgeçmem diyorsan seni de düşündük. Almanya’dan çok daha ucuza alınabilecek ve sana gerçek sinema deneyimini sunacak olan Fire TV Stick 4K da listemizde. Almanya’dan ne alınır, herkes için farklı cevaba sahip olabilir ama herkesin ortak noktası Fire TV Stick olacaktır, eminiz ki.

Akıllı Hoparlörler

4. Echo Dot (3rd Gen)

Echo Dot 3rd Gen
Amazon Echo Dot 3rd Gen

Echo Dot (3rd Gen) Almanya fiyatı: €26.99

Echo ailesinin popüler akıllı hoparlörü ile müziğini konuşarak kontrol edebiliyorsun. Hatta daha fazla ses istediğinde ikinci bir Echo Dot ile eşleştirmen yeterli. Fiyatı da %50 indirimde olan bu cihaz Almanya’dan ne alınır sorusunun en iyi ürünü olabilir. Hem fiyat performans dengesi olan hem de yüksek kaliteye sahip bu ürünü kaçırma! Yani Almanya’dan gelirken arkadaşın için de bir Echo Dot (3rd Gen) aldığından emin ol. Bizden söylemesi.

5. Echo Dot (4th generation)

Echo Dot (4th generation) Almanya fiyatı: €59.99

Çok daha şık ve kompakt tasarım sunmasının yanı sıra net vokaller ve dengeli bas sunmasıyla da Echo Dot (4th Gen) çok tercih edilen bir ürün olmaya devam ediyor. Üstelik farklı renk çeşitleriyle de bulunabilen bu ürünü Almanya’dan çok uygun bir fiyata alabilirsin. 

6. Echo Studio

Echo Studio
Amazon Echo Studio

Echo Studio Almanya fiyatı: €199.99

Ve geldik Echo Studio’ya. Yukarıda saydığımız akıllı hoparlörlerle karşılaştırıldığında çok daha profesyonel olan Echo Studio, tam da “Türkiye’de bulamadım ama Almanya’da varmış, oradan alırım” diyeceğin türden bir ürün.

Sunduğu ses kalitesi, güçlü basları ve diğer çok sayıda özelliğiyle Echo Studio, Almanya’dan dönerken kesinlikle alınması gereken ürünler arasında.

Google Ürünleri

Google’ın yenilikçi dünyasına adım atmak istiyorsun ama yaşadığın ülkede Google ürünlerine ulaşmak o kadar da kolay değil mi? O zaman Almanya’ya gittiğinde kesinlikle bir Google ürünü almanı öneriyoruz. Almanya’ya gidemeyenler ise üzülmesin. Glocalzone ile bu ürünleri Almanya’dan ülkene seyahat eden gezginlerle, hem de Türkiye fiyatından çok daha ucuza getirtmek mümkün.

7. Google Pixel 6

Google pixel 6
Google Pixel 6

Google Pixel 6 Almanya fiyatı: €649

3 farklı renk seçeneği, yepyeni kamera sistemi ve Pixel’e özel tasarlanmış olan Google Tensor çipi ile beraber oldukça iddialı olan bu telefonu Almanya’dan rahatlıkla alabilirsin.

Almanya’dan ne istenir diye kafanda hala soru işareti varsa, Google’ın bu eşsiz ve ultra özelliklere sahip telefonunu istemeyi düşünebilirsin.

8. Google Nest Mini

Almanya'dan ne alınır : Google Nest Mini
Google Nest Mini

Google Nest Mini Almanya fiyatı: €59

İkinci nesil Nest Mini, sunduğu güçlü ses ve bas sayesinde tercih edilmeye devam ediyor. Kendisi oldukça küçük olmasına rağmen evde tüm odaları dolduran güçte ses sağlayan bu akıllı hoparlörü Almanya’dan almanı tavsiye ederiz.

Almanya’dan Alabileceğin Kozmetik Ürünleri

The Ordinary Ürünleri

Almanya’da Sephora, Douglas vb. çok sayıda mağazadan rahatlıkla ulaşabileceğin orijinal The Ordinary ürünlerine de şans vermeni öneriyoruz.

Aynı zamanda “Almanya’dan dönen arkadaş olsa da istesem” dedirten The Ordinary’nin tüm bakım ürünlerini, Glocalzone’a seyahatini eklemiş gezginler aracılığıyla da satın alabilirsin.

9. Peeling Solution AHA 30% + BHA 2%

Almanya'dan ne istenir : The Ordinary
The Ordinary Kozmetik Ürünleri

Ürünün Almanya fiyatı: €8.45

Cildin dokusunu iyileştirmesi ve uzun vadede ince çizgilerin görünümünü azaltması sayesinde çok tercih edilmeye devam ediyor. Sen de denemek istersen Glocalzone’da Almanya seyahati olan bir gezginimizden bu ürünü isteyebilirsin!

Alman Çikolatası Almadan Olmaz!

Almanya’ya gidip de çikolatasız dönen bir Türkle henüz tanışmadım, ya sen? Öyle ki Alman çikolataları Almanya’dan kesinlikle alınması gereken ürünlerden biri desek yanılmamış oluruz. Bu yüzden sakın çeşit çeşit Alman çikolatalarını bavuluna atmadan gelme. Almanya’dan ne alınır denildiğinde Her çocuğun aklındadır o cevap: Alman Çikolatası!

Hatta farklı Alman çikolata çeşitlerini merak ediyorsan, “Çocukluğunuzu Hatırlatacak 12 Alman Çikolatası” yazımıza da kesinlikle göz at.

10. Merci Çikolata

Merci Çikolata

Alman çikolatası denince ilk akla gelen markalardan biri: Merci! Eğer farklı farklı Alman çikolata çeşitlerini denemek istiyorsan, Almanya’dan dönerken almayı ve çantana atmayı unutma.

Eğer bu ürünleri çok sevdiysen ve bir sonraki yolculuğuna daha çok varsa en yakın zamanda Türkiye’ye dönecek gezginimizle buradan iletişime geçebilir ve Almanya’dan kesinlikle almanız gereken ürünlere kolayca ulaşabilirsin!

Glocalzone’u indirmek için tıkla!