yurt-disindan-ayakkabi-almak

Yurt Dışından Ayakkabı Almak | Ucuz ve Güvenilir Yöntem

Ülkemizde bulamadığınız ya da yurt dışında daha ucuza gelen ayakkabılar varsa yaklaşın, bu yazı sayesinde o beğendiğiniz ayakkabılara kolayca ulaşabileceksiniz. Yurt dışından ayakkabı almak konusunda nasıl seçenekleriniz olduğuna değinip en kolay ve masrafsız yöntemi anlatacağız.

Artan gümrük vergileri, döviz kuru derken son yıllarda alışveriş yapma keyfimiz biraz baltalandı. Bazı durumlarda yurt dışından almak en mantıklı yol gibi görünse de orada da kargo masrafı, bekleme süresi, gümrük problemleri tadımızı kaçırabiliyor.

Daha önce yurt dışından herhangi bir ürün getirttiyseniz sürecin sancılı geçtiğini fark etmişsinizdir. Her an bir sürpriz çıkabiliyor. Eğer bu sürprizlere açıksanız ülkemize gönderim yapan sitelerden siparişinizi verebilirsiniz. Fakat gümrükle, sürprizlerle, ek masraflarla uğraşmak istemezseniz Glocalzone uygulamasını kullanarak kolayca yurt dışından ayakkabı getirtebilirsiniz.

Glocalzone, yurt dışına seyahat edenlerle ürün isteyenleri bir araya getiren mobil bir uygulama. Telefonunuza tamamen ücretsiz şekilde indirip kaydolarak istediğiniz ürünü sisteme girebilir ve yurt dışına seyahat eden biriyle eşleşerek ayakkabılarınıza kavuşabilirsiniz.

Glocalzone’da ödemeniz güvence altına alınır. Bu sayede ödeme yapsanız bile eğer ürününüz size teslim edilmezse para iadesi alırsınız. Kısacası Glocalzone’da güvenle ödeme yapıp sonrasında kargo, gümrük gibi masraflarla uğraşmazsınız. Tabii bu ayrıcalıktan yararlanmak için tüm aşamaları uygulama üzerinden gerçekleştirmelisiniz.

Siz yurt dışından ayakkabı getiriyorsanız yine Glocalzone uygulamasını kullanabilirsiniz. Hediyelik eşya sınırı olan 430 euroyu aşmadan uygulama üzerinden talep edilen ayakkabıları getirebilirsiniz. Bu siparişleri getirerek para kazanabilir, seyahat masraflarınızı azaltabilirsiniz.

Yurt dışına çıkıyorsanız zaten işiniz daha kolay. Ülkelere göre tax free hesaplama sayfasına göz atarak gittiğiniz ülkeden alacağınız ayakkabı için ne kadarlık bir KDV iadesi alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Türkiye’de Olmayan Ayakkabıları Getirtin!

Ülkemizde olmayan ayakkabılara sahip olmak istediğinizde izleyebileceğiniz farklı yollar var. Yurt dışından ayakkabı almak vergi ve kargo sebebiyle gözümüzü korkutsa da riski göze alıp doğrudan siparişinizi verebilirsiniz. Ya da şanslıysanız bir tanıdığınız vasıtasıyla getirtebilirsiniz. Diğer yöntem ise en pratik ve kârlı yöntem olan Glocalzone.

Türkiye’de olmayan ayakkabılar dendiğinde aklımıza ilk Dr. Martens geliyor. Dr. Martens bir dönem ülkemizde de bulunabilse de maalesef kalıcı bir yer edinemedi. Yine de ikonik botlarıyla kendine hâlâ müşteri buluyor. Aynı zamanda bu seviyede kaliteli vegan deri koleksiyonu kolay bulunmadığı için veganlar tarafından da sıkça tercih ediliyor.

Siz de bir çift Dr Martens botum olsun diyorsanız Glocalzone üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Yalnızca Dr Martens de değil; Rovers, Yeezy, Saucony gibi farklı marka ve modelleri de yurt dışından kolayca satın alabilirsiniz. Türkiye’deki alım gücünün durumundan ötürü markalar her modellerini ülkemizde satışa sunmuyor. Piyasaya sokmadıkları da genellikle daha iddialı modeller olduğu için beğenme ihtimalimiz artıyor.

Dans ediyorsanız dans ayakkabılarının da pahalılığını fark etmişsinizdir. Ülkemizde caz dans ayakkabısı gibi spesifik modeller bulunmazken Latin dans ayakkabıları da cep yakıyor. Oysa yurt dışında farklı danslara uygun çeşit çeşit model, çok daha uygun fiyatlardan alıcı bulabiliyor. Dansınız için güzel bir ayakkabı istiyorsanız yurt dışından getirtebilirsiniz.

Yurt dışından Türkiye’de bulamadığınız ayakkabıları en avantajlı ve güvenilir yolla almak için;

  • Glocalzone uygulamasını telefonunuza indirin.
  • Uygulamaya tamamen ücretsiz bir şekilde kaydolun.
  • İstediğiniz ürünü seçin ya da linkini girin.
  • Teslimata kadar %100 para iade garantisiyle ödemenizi yapın.
  • Bu aşamadan sonra yurt dışına seyahat eden biriyle eşleşeceksiniz.
  • Ürün size teslim edildikten sonra onay verin ve yeni ayakkabılarınızın keyfini çıkarın!

Yurt Dışından Ucuza Ayakkabı Alın!

Evet, yurt dışından sipariş vermek için akla ilk gelen gerekçe ülkemizde bulamıyor oluşumuz. Fakat bazı ayakkabılar yurt dışında daha ucuz olduğu için de almak isteyebilirsiniz. Örneğin Adidas, Ugg gibi markaları yurt dışında daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

Ugg’ın Clear Mini modelleri bu sene çok revaçta. İçi sıcacık tutması için tüylü, dışı ise su geçirmez özelliğiyle şeffaf olan bu botlar, kendi internet sitesinden indirimde aldığınızda ülkemizdekinin yarı fiyatına geliyor. Üstelik çok daha farklı modeller de bulabiliyorsunuz.

Aynı şekilde Adidas ayakkabılarda da yurt dışından indirimsiz zamanda bile aldığınızda yaklaşık 500 TL kâr edebilirsiniz. Bu yüzden bizim tavsiyemiz spor ayakkabı alacaksanız önce hem ülkemizdeki hem de yurt dışındaki spor ayakkabı fiyatlarını karşılaştırmanız. Eğer kârınız yüksekse Glocalzone üzerinden sipariş vermeyi düşünebilirsiniz.

Özetle

Bu yazımızda yurt dışından ayakkabı almak isteyenler için püf noktaları paylaştık. Yurt dışında spor ayakkabı fiyatları hem daha ucuz hem de daha farklı modeller bulabiliyorsunuz. Bu yüzden yurt dışından almanın ya da getirtmenin mantıklı olduğu bir kategori.

Vergi, kargo, gümrük gibi sürprizlerle uğraşmamak için Glocalzone uygulamasını telefonunuza indirerek güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Unutmayın, bu tarz güvenilir uygulamalar yerine farklı aracılara güvenirseniz paranız yanabilir.

Aynı şekilde internet üzerinden sipariş verecekseniz mutlaka öncesinde yorumları okumalısınız. Eğer dolandırıcı olabileceklerine dair olumsuz yorumlar varsa uzak durmanızı öneririz. Yorum bulamıyorsanız yine temkinli olmalısınız.

Glocalzone, 2017 senesinde kurulan bir uygulama. Yıllardır pek çok insana hem kazanç sağladı hem de ürün isteyenlerin taleplerini karşıladı. Siz de onların arasına katılmadan önce kullanıcı yorumlarını içeren yazılara göz atmak isteyebilirsiniz.