Mylo’nun Glocalzone Deneyimi

Zaman zaman Glocalzone’un sınırsız dünyası ile ilgili kafanda soru işaretleri oluştuğunu biliyoruz. Sahibi Erhan ve Mylo’nun Glocalzone deneyimini sana anlatarak bu sorulara birlikte yanıt bulabiliriz dedik ve senin için kısa bir röportaj yaptık! 🐶 İşte Mylo ve Sahibinin yurt dışı alışveriş deneyimine yakın bir bakış! 🎈

Glocalzone aracılığı ile neler getirttin? Farklı bir ürünü yurt dışından satın alma deneyimi nasıldı?

 İlk ve sürekli olarak Glocalzone’u kullanmama öncelik eden siparişimde, köpegim adına, benim için özel bir anlamı olan Kiehl’s markasına ait Türkiye’de satışı olmayan Cuddly-coat Crooming şampuanı sipariş ettim. Türkiye’de bu ürünü almam imkansız olmasına rağmen Glocalzone sayesinde imkansızı başardık desek yeridir. Ürünün en büyük anlamı, oğlumun rahat bir şekilde banyo yapacak olması ve hassas derisine hem bakım yapıp hemde temizleyecek bir ürüne kavuşmak oldu. En büyük motivasyonum ve heyecanım, Glocalzone sayesinde küçük oğlumun güzel banyo saatlerine tekrar kavuşacak olması ve etrafımda kimse bu ürünü getirmezken, 1-2 dk’lık paylaşım sonrası Glocalzone’un ürünüme kavuşmama yardımcı olması oldu. 

Glocalzone deneyimin nasıldı,teslimat nasıl gerçekleşti bize biraz ayrıntı verebilir misin?

Evcil hayvan sahipleri olarak dostlarımızı hayatımıza alırken birer evlat niteliğine giriyor ve kendimize bir şeyler alırken nasıl özen gösteriyorsak onlar içinde ince ince düşünüyoruz. Malum Türkiye’de her zaman her istediğimizi bulamıyoruz. Asıl sıkıntı burda başlıyor. Glocalzone’u ilk başta çekinerek kullanmaya başladım. Çünkü işleyişe hiç hakim değildim ve doğal olarak ilk kullanacak olmanın verdiği bir gerginlik vardı. 1-2 başarısız denemeden sonra gezginimden hızlı bir şekilde talebime cevap geldi. Birbirimize karşılıklı güvendik  ve Glocalzone güvenli ödeme sistemi ile ödeme yaptıktan sonra ürünümü bana kargoladı. Gün sayarak, sürekli uygulama üzerinden konuşarak, büyük bir heyecanla şampuanımıza kavuştuk. Şu an ürünüm elimde ve çok mutluyum. Glocalzone ailesi ve ürünümü getiren gezgine çok teşekkür ederim.

Glocalzone’u arkadaşlarına tavsiye eder misin? Neden?

Tabi ki tavsiye ederim. Ülkelerinde bulamadıkları ya da yüksek fiyatlarla satılan ürünlere, Glocalzone ile güvenli bir şekilde sahip olabilirler. Ben de kesinlikle tekrar kullanacağım. Ülkemde bulunamayan ürünleri hızlı bir şekilde, ve bu derece güvenli, ancak sizin sayenizde elde edebilirim.

Diğer yazılarımızı da beğenebilirsin

Amerika’dan Daha Ucuza Alabileceğiniz 15 Ürün