Teknolojik Ürün Satın Almak İçin En Uygun 5 Ülke

Teknolojik ürün satın almak için en uygun 5 ülke diyoruz ama aslında tercih edilebilecek pek çok ülke var. Ne yazık ki, bu ülkelerden yapacağımız teknoloji ürünü alışverişi ülkemizdekinden çok daha ucuza geliyor. Bu ülkeleri sıraladığımızda ise özellikle 5 ülke ön plana çıkıyor. Elektronik gereçler satın almak için en uygun 5 ülkeyi senin için listeledik.

Teknolojik ürün denilince aslında ilk birkaçını tahmin ediyor olmalısın. Mesela Apple desek çok şey ifade eder herhalde. İşte o ülkeler…

1 – ABD – Ucuz Elektroniğin Adresi

Çokça hayranı olan Apple ürünleri Türkiye’de cep yakıyor. Oysa Amerika’dan yapacağın teknoloji alışverişi oldukça hesaplı olabilir. Bu yüzden elektronik ürün satın almak için en uygun 5 ülkenin başında ABD geliyor. Amerika’dan hangi teknolojik ürünleri almak gerektiğini merak ediyorsan seni bu yazımıza bekliyoruz. 

2 –Almanya – Teknolojik Ürün Cenneti

Almanya teknoloji açısından gün geçtikçe büyüyen bir pazara sahip. Msi, Lumix, Google gibi büyük markaların en yeni ürünlerine Almanya’da rastlamak çok kolaydır. Üstelik Avrupa’ya göre en uygun fiyatların Almanya’da olduğunu da kolaylıkla söyleyebiliriz. Bu yüzden Almanya 2. sırada. Almanya’dan hangi ürünleri alman gerektiğini bu yazımızda senin için sıraladık.

3 – Singapur

Son zamanların yükselen ülkesi Singapur, teknolojik ürün satın almak için en uygun 5 ülke arasında yer alıyor. Özellikle de bilgisayar ve bilgisayar parçaları inanılmaz fiyatlar ile satın alınabiliyor. Cazip bir teknoloji alışverişini keyifli bir gezi ile birleştirmek için Singapur’u tercih edebilirsin.

4 – Çin

Her konuda uygun fiyatları ile akla gelmiyor mu zaten Çin? Hatta büyük, ünlü ve kaliteli markaların da üretimi büyük oranda bu ülkede gerçekleştiriliyor. Konu teknolojiye gelince ise sayısız alternatif söz konusu… Üstelik kalitesiz Çin malı tabiri de geçmişte kaldı. Artık kaliteli Çin malını da uygun fiyata almak mümkün… Özellikle e-book reader alacak olacakların ise kesinlikle Çin’i tercih etmesi gerekiyor.

5 – Birleşik Arap Emirlikleri

Elektronik ürünler satın almak için en uygun 5 ülkenin sonuncusu ise BAE. Dubai, teknolojik ürün satın almak isteyenler için en cazip adreslerden bir diğeridir. Özellikle de fotoğraf makinesi ve objektif gibi çeşitli fotoğraf makinesi aksesuarları satın almak isteyenlerin kesinlikle Dubai’yi tercih etmesi gerekiyor.

Teknolojik ürün satın almak çin en uygun ülkeleri öğrendin! Peki teknolojik ürün satın almak için en iyi sitenin hangisi olduğunu biliyor musun? Tabi ki Glocalzone!