Amazon’un teslimat seçenekleri nelerdir?

Amazon, 2005’te Amazon Prime’ı (üyeler için iki günlük ücretsiz teslimat) açıkladı. Ve çevrimiçi perakende oyununu değiştirdi. Bununla da kalmadı. Amazon, özellikle son birkaç yılda, müşterilerinin her ihtiyacına ve isteğine göre benzersiz teslimat seçenekleri deniyor. En yeni denemesi: Scout, paket teslim eden bir robot. Peki gelelim asıl soruya Amazon’un teslimat seçenekleri nelerdir?

Amazon'Un teslimat seçenekleri nelerdir
Amazon locker

Amazon, Glocalzone üyelerinin en çok ürün istedikleri yerlerden biridir. Dolayısı ile seyahat ederken ekstra para kazanmak isteyen Glocalzone üyelerimizin Prime üyeliğinin kesinlikle olması gerekir. Böylece yüksek gezgin komisyonuna sahip birçok ürünü kaçırmazsın. Aynı zamanda ürün talep edenlerin de tüm indirimleri görebilmesi için Amazon Prime üyeliğine ihtiyaçları vardır. 

Prime iki günlük teslimat

Not: Amazon, 2019 yılının Nisan ayında iki günlük teslimat garantisini bir günlük teslimat garantisine geçireceğini açıkladı. Henüz bir tarih açıklanmadı.

Amazon Prime iki günlük teslimat nasıl çalışıyor? İki günlük ücretsiz teslimat, Amazon Prime’ın temel taşı garantisidir. Prime’a (yıllık 119 $) abone olursanız, uygun siparişler gönderim tarihinden itibaren iki gün içinde size ulaşacaktır. Basitçe siparişinizi verin. Ve Prime iki günlük teslimatı seçin. Henüz Prime üyesi değilseniz, ücretsiz deneme alabilirsiniz.

Amazon Prime iki günlük teslimat ücreti ne kadar? Prime üyeliği ile ücretsiz (yıllık 119 $).

Prime aynı gün teslimat

Amazon’un teslimat seçenekleri nelerdir? sorusunun diğer bir cevabı ise aynı gün teslimat. Amazon Prime aynı gün teslimat nasıl çalışır? Amazon Prime’ınız varsa, bazı ürünler aynı gün içerisinde teslim edilebilir. Siparişinizi aynı gün almak için sabahları, genellikle öğleden önce sipariş vermelisiniz. Ayrıca, siparişiniz aynı gün en az 35 ABD Doları tutarında uygun öğe içermelidir.

Prime aynı gün teslimat nerede mevcut? Şehirleri seçin(Amerika’da). Siparişinizi verdiğinizde, aynı gün ücretsiz teslimat, bölgenizde mevcutsa bir seçenek olarak görünecektir.

Prime ile aynı gün teslimat için ne sipariş verebilirim? Öğleden önce sipariş verildiğinde uygun olan 3 milyon ürün için geçerlidir. Aramalarınızı aynı gün Prime teslimatı için mevcut olan öğelere göre filtreleyebilirsiniz.

Prime’in aynı gün teslimat maliyeti ne kadardır? Prime üyeliği ile ücretsiz.

Amazons Prime Day Is a Huge Win For Its Menswear Business

Prime hemen teslimat (1 – 2 saat arası)

Prime Now nasıl çalışıyor? Prime Now, temel ihtiyaçlar için yerel kurye yoluyla (ilaç, çocuk bezi, yiyecek, tencere, bazı elektronik ürünler) hızlı teslimat içindir. Prime Now’ı kullanmak için Prime üyeliğiniz olması gerekir. Bölgenizde bulunup bulunmadığını ve teslimat saatlerini görmek için ZIP kodunuzu Prime Now sitesine girin.

Siparişinizi verdiğinizde, iki saatlik (ücretsiz) veya bir saatlik (ücretli) teslimat arasında seçim yapın. Uygulama üzerinden sipariş verirseniz, siparişiniz yaklaşırken teslimat güncellemeleri alırsınız.

Lockers ile teslimat

İlgili resim
Flickr

Siparişinizin güvenli bir Amazon dolabına (bir çok marketten ve Whole Foods lokasyonlarından temin edilebilir) gönderilmesini ve bir kodla açılmasını sağlayın. Paketinizi teslimattan sonraki üç gün içinde almanız gerekir, aksi takdirde iade için geri gönderilir.

Amazon Lockers ile iade (belirli paketler için) bile gönderebilirsiniz.

Diğer yazılarımızı da beğenebilirsiniz

Almanya’dan kesinlikle Almanız Gereken Ürünler